Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det okända



Räds inte mörkret
bara det som gömmer sig
djupt inuti det




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-21 22:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, det skrämmer även mig

bra beskrivet
2013-04-27

  Nina.H
Så sant..kort men innehållsrikt!
2013-04-23

  lodjuret/seglare VIP
En superb aforism, så till synes simpelt komponert, så fint utmejslad samt sann.
2013-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP