Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt utan tanke

Vrider mig vid tanken av varma händer
Krälar och värker med minnen av länder emot min hud
Svett, själasot och jag klär mig i en skrud av nakenhet
Mot en dagande längtan




Övriga genrer av Girl in the dense void.
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-24 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Girl in the dense void.
Girl in the dense void.