Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Len och mjuk kärlekssjuk

Med köttslamsor i sitt hår står hon och slår och slår.
Väggen av förbud är borta
Snart når hon din aorta
Det var bara för en enda gång
Trallar på en bortglömd sång
Alltid på språng min drottning
Bara lite kärleksbrottning

Klappa fint
Klappa mjukt
Annars vet vi inte vad som händer
Till slut
Hon springer till skogs
Kommer aldrig åter
Kanske inte förlåter

Ensamheten äter upp dig därute
Löften om natten
Som vargen viskar till katten




Övriga genrer av Girl in the dense void.
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-05 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra denna. du gör fel som börjat skriva på engelska. du kan väl svenska bättre, skulle jag tro. denna dikt är både fantasifull och spännande. kul. bra.
2016-04-24

    Dan Myrbeck
Underbart härlig!
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Girl in the dense void.
Girl in the dense void.