Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta med hinden

Hon slickade med sin lena våta tunga i mina sår
och grävde med sina klor i mina möra lår
En vildbest i klänningsdress
Utan namn
Utan ansikte
Med ögon som glödande kol

I mörkret kom du till mig
På alla fyra
Släpade dig med tungan hängande
Ur din hungriga mun

Öppnade dina lår emot mitt ansikte
Som ett djur
Tryckte dig
Långsamt

Min röst täpptes
av
Din kropp

Ingenting kan längre släcka min törst




Övriga genrer av Girl in the dense void.
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-24 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Girl in the dense void.
Girl in the dense void.