Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utsikt

 

 

 

annu som ett liv

 

under stjarnornas natter

forberedande

 

i drommar skapta;

sa vantar jag i tystnad

 

med gryningsfodda ord

 

i minnen och hjarta




Fri vers av in effigie VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-30 06:52



Bookmark and Share


  Sunlight
gryningsfödda ord...
ljuvligt vackert!

fint skrivet och mäktig bild
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP