Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hO_taZQAGsw


Grubblerier på Valborgsmässoafton.

 http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16692361.ab

 

Nu blåser som värst, april väder och den politiska klimat går hand i hand i en brutal kall kamp dans.

 medan vi ”poeterna” blir gäster i dators värld gratis arbetare åt Googles avstjälpande hörna, lobbyisterna har Champagnefrukost fermenterad på folkets svett i blod och tårar av bonusbarn från splittrade, andras projekt: barn familjer.   

”Bli inte rädd för morgondagen, fåglar i luften är inte rädda för det heller” säjer bibel, vi byter kappa efter vinden och lagar efter smaklökarna. Vi tar bara 18-100 000 kr. i timmen säjer tunga nepotismens vänskapskorruption politikerna.

-        Vi fruktar för Ryssen medan våra Svenska lobbyister säljer Sverige på bitar med ändrade lag fart!

ung generation exporteras till andra länder.

-        Vardagsmat meny: anarki, kaus, folk mord i den tysta, utrivsel, lokal och europeisk utryckes slaveri.

-        En hänsynslös nonchalerad och vårdslöshet framtid det har Sverige;

-         

-         Då vet vi hur mycket gäller alliansfria Sverige och resten av skit snack…

-         Idag jag bara grubblar frusterad och rädd!

-        Vad äter man på en valborgsmässoafton enligt svenska traditonen om man måste och vill smälta in, för att elda valborgsmässa afton brasa ingen chans det blåser från gudar med svordomar,  nu skälla och svära gudarna.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-04-30 11:18



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Spontant ... det gäller att se världen ändå som positiv. Gör jag det och du och du och så vidare. Kanske vi får en förändrad och bättre värld ;.)

Grilla dig en korv, så görs det i norr varje sista april/kram
2013-04-30

  Lars Hedlin
TAck för en bra text!
2013-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP