Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på en vår, i väntan.


Behöver inte

Behöver inte fält av Scilla
öppet vatten
grönska skir

Inte än
ingen brinnande eld
det räcker

En liten gnista
varm glöd
inre energi

Det räcker
medan jag väntar
längtar

det räcker




Fri vers av Ordlycklig
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-01 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordlycklig
Ordlycklig