Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en stol...


Inte längre

Tillräckligt länge med drömmen vid horisonten
solens uppgång, nedgång, årstiders förflyttning

Sitta, satt, suttit, tillräckligt länge
springa, sprang, sprungit, tillräckligt långt

Nästa som frågar får inget svar

Jag är inte längre förälskad
i min potential




Fri vers av Ordlycklig
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-01 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordlycklig
Ordlycklig