Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillastående...bagatell



Solen i zenit
står i min egen skugga
klockan har stannat




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-02 08:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra diktat!
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP