Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allting syns inte.


Skyn av regntårar

stjärnorna försvinner in
i en sky av regntårar.
bilderna bleknar när
gryningen nästan aldrig finns.
ljusslöjorna som hindrade
nattdraperierna att dra igen helt.
blåskimrande vattenfall vars
solblänk gnistrade till ibland.

gömda skuggor vanliga
åskådare inte kan se.
lugna krusningar på
vattenytan som inte
behöver vara sanna.




Fri vers av Elin E
Läst 260 gånger
Publicerad 2004-08-14 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E