Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns inget förtroende så finns inget att säga.


Nattfärgade tårar

tårarna faller bakom den
tunna pappersväggen.
tysta för jag vet
inte om du lyssnar.
osynliga din oroliga blick
vill jag inte känna.

svart kaos som pågår
utanför din tankevärld.
du har inte hört mig
beskriva det.
det kommer troligen
aldrig att hända.

ensamma tankar som
färgats av natten.
det är också där de
flesta har stannat kvar.




Fri vers av Elin E
Läst 256 gånger
Publicerad 2004-08-14 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E