Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårnys...bagatell



Krevader av frön
pollen och sporer dansar
i morgonsolen
humlesurr fågelkvitter
saven stiger träd spritter

strax efter regnet
tvättat himlen ren molnen
flyr sen börjar allt
igen nästäppa röda
ögon välkommen våren




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-04 23:23



Bookmark and Share


  Blåbäret
jaaa...visst ja, det fanns ju en baksida också :)
2013-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP