Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är man på det humöret bara, då moral, etik och oskrivna regler är i fara.


Balle Kalle Kobras bravader




Balle Kalle Kobra sin inre motor rusar
är kåt likt hundra kusar
lovar tunt men knullar runt
riktigt är han i gasen nu
slår med häpnad både dräng, piga och fru.

Balle Kalle Kobra
slår på stort och för oväsen
men rätt vad det är slokar pjäsen
den kanonen har gjort sitt
sprutat krut och kulor spritt.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 724 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-05 13:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
keep up the spirit!! love it
2013-05-05

  Nanna X
så kan det gå
för gossarne blå
2013-05-05

  Rozsi.kovacs

kanon bra
2013-05-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP