Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbindelselänk...bagatell



Ingen dröm är den
andra lik dagen bygger
broar till natten




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-10 12:24



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt fin, tyckte mycket om dessa rader!
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP