Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Här har jag lämnat kritik på en egen utlagd text, vilken nu fått en som egensinnlig kommentar. Till slut kom det där hän att jag fångades och fängslades av eget skrivande. (2013 05 10)


Kritik på en text (2731) kritik på textkritik






Mr Simpson skulle,
om jag alls
hade någon att

kalla idol, vara
en av dessa
många. Jag menar

här en tecknad
familjefar i en
amrikansk tecknad serie.

Så mycket gott
kommer ifrån 'djävulens'
skattkammare. Var skulle

man annars söka
efter det goda,
om inte i

helvetet? Paradiset är
redan fullt av
individer vilka har

tröttnat på varandras
som eminenta närvaro.
Den exklusiva därheten.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-02-05 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP