Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretslopp...ännu en banal bagatell



Ingen tår spilld som
inte kommer åter då
sol åtföljs av regn




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-10 20:46



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
hmmmm.... efter kolan kommer tandläkaren, efter solsken kommer hällregn
livet är ett helvete ...var det inte så P Ramel sjöng
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP