Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AIK, Syrien och Bangladesh...ingen bagatell



Allt hänger samman
ändå är det bara det
nära som berör




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-10 20:57



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
systemteoretiskt tänk med andra ord
2013-05-11

  Kaptenlöjtnant
exakt, vem här uppe bryr sig om syrien egentligen
det är ju så att bara det som är nära berör på riktigt
ärlig ska man vara

2013-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Det berör mig att folk okritiskt sväljer imperialismens lögner om den syriska regeringen.
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP