Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold agenda...



Politik idag
saknar visioner talar
med kluven tunga
karriären går före
medborgarnas intressen

hydran har alla
ormar i sitt bo sinnrik
konstruktion svår att
bortse ifrån osynlig
närvarande blundar hårt

livet pågår i
det tysta bakgrundsbruset
skaver i örat
monokelkobran har fler
än två ögon passa dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-12 17:23



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
manar till eftertanke
2013-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag hyser inga som helst illusioner om politiken eller politikerna. Kan bara ge Blomman rätt då han beskrev dem som ett rövarband.
Det var många, många år sedan jag slutade rösta.
Detta provocerar naturligtvis många.
En ren bonus!
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP