Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Integration vs segregation



Babels torn snarlik
EU:s parlamentsbyggnad
i Strasbourg en ren
tillfällighet eller en
illusion i sönderfall




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-12 18:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hyste inga som helst illusioner om frimurarnas EU. Lika lite som om frimurarnas USA och frimuraren Obama.
2013-05-12

  wildah
Ja du har faktiskt rätt! Jag hade större förväntningar än det blev tyvärr!
2013-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Likheten är ingen tillfällighet.
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP