Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte Robban Brobergs "gummimadrass"...någon som minns den?


Nära närvaro



Bakom din rygg djupt
inuti andas ikapp
tills luften går ur




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-12 20:48



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Näe, bara underbara uppblåsbara Barbara ;)
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP