Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man på en parkbänk

En man på en parkbänk
Sitter, tänker
En man på en parkbänk
Ögat, blänker
En man på en parkbänk
Sitter, drömmer
En man på en parkbänk
Minnet, glömmer

En öl eller två
Ingen som kan förstå
En flaska med vin
Så han håller sig fin

En man på en parkbänk
Handen, skakar
En man på en parkbänk
Lyssnar, vakar
En man på en parkbänk
Handen, smeker
En man på en parkbänk
Tanken, leker

En öl eller två
Ingen som kan förstå
En flaska med vin
Så han håller sig fin
Våren är ung
Men sinnet är tungt
Läpparna ler
Sen finns han inte mer

En man på en parkbänk
Synen, sviker
En man på en parkbänk
Psyket, skriker
En man på en parkbänk
Jackan, unken
En man på en parkbänk
Sista, klunken

Snart är han död




Fri vers av Gabriel S
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-12 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriel S
Gabriel S