Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av att ha läst en här icke namngiven poet här inne. Jag har inte inhämtat hans tillstånd att använda mina egna ord i kommentaren till att återge dessa ord här och nu. Må straffet för detta dock bli milt.


Gå i fängelse, och förbli i fängelse






I de fall man måste låta fängsla
kroppen eller själen
för att skydda samhället från återfall

i dessa fall
måste ettdera följa fången
i sin fångenskap.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 640 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-03 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP