Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfylld



Uppfylld
av körsbärsträdens blommor
kattens vattenskål




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-05-14 21:20



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
av körsbärsträdens blommor
kattens vattenskål



+++++
2013-05-18

    ej medlem längre
Gillar vändningen i sista raden:)..
2013-05-18

  Gunnel Eriksson VIP

Mycket bra haiku med oväntad
tredje rad!
Bokmärker.
2013-05-14

  Rosmarin
ja det var ju onekligen oväntad twist!
2013-05-14

  Tarantaran
Fina bilder..
uppfylld?!
överrasknings-
momentet leende-
framkallande..:)
2013-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP