Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knottsvärm



Gör papperssvalor
skickar iväg ord tankar
ur flydda drömmar
en sinande ström på
väg till dig in i din dröm





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-15 17:08



Bookmark and Share


  wildah
Rubriken var inte lika vacker som innehållet i din diktn:-)
2013-05-15

    ej medlem längre
Strindberg:
================
"...och livet;

ett DRÖMSPEL?"
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP