Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som blundar tror ingen ser



Slutna ögonlock
förmår inte dölja den
smärta du bär ty
en och annan tår skvallrar
om hur sorgfällig du är




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-15 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP