Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMLIGE LAZZE

bosse var aldrig så hemlig

som jag tänker bli

vägrar att tala med någon

om mitt haveri

vill inte göra en biktstol

av livet jag fick

håller mig dold för din

snokande, flackande blick

 

 

 

 

gräv i nån annans privatliv

ta spaden ur mitt

sången du uppstämmer

är inte alls någon hit

jag har min egen och den

insisterar jag på

står hellre ensam och fri

än förminskad och blå

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-17 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det gör du rätt i, det är det värsta som finns när folk ska lägga sig i allt, och prata och prata. Man har nog av att klara sitt eget.
2013-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP