Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett mörker.


Spegelbilden av natten

vattendropparna som porlar och brusar
vinden som i bakgrunden susar
rösterna som på insidan viskar svarta ord
ett vattenfall som utav eviga tårar forsar

i de regnvrår som solen inte nått fram till
där finns bäcken som ständigt forsar och porlar
med ett mörkt och kompakt vågspel

spegelbilden av en lång verklig natt




Fri vers av Elin E
Läst 227 gånger
Publicerad 2003-10-27 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E