Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VET, JEAN LUC

jag känner föraktet

ett hat utan ord

då fylls mina tankar

av ondska och mord

man menar sig vara

en hedervärd sort

och alla vi losers

bör helst städas bort

 

 

 

 

jag känner föraktet

i tonfall och blick

då måste mitt låtval

bli "you make me sick"

du hyser din skepsis

du håller distans

ditt uppblåsta ego

ger ingen dispens

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     20/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-20 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP