Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen är blå



Den första kyssen
gick obemärkt förbi den
sista likaså




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-20 18:18



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
då får man försöka minnas alla de däremellan
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP