Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsvy får hjärtat att bulta...bagatell



Kvällssolen liknar
en blodapelsin under
Västerbrons båge
romantiskt skimmer fyller
med råge Riddarfjärden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-20 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP