Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt under täcket



Mellan dig och mig
ligger vår historia sked
kyler ner hettan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-20 21:45



Bookmark and Share


  •AW•
Väldigt träffande!
2013-05-20

  Mona Nordkvist VIP
Underfundigt. Verkligen.
2013-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP