Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsfundra, lika trött som han som skrev den



Kärlek uppstår i
det ögonblick trånaden
blir till villkorslös
passion där vars och ens jag
står fria från ägande




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-20 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP