Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två par ögon...



Jag vill ha dig vid
min sida här och nu ty
utan dig löser

jag inget korsord




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-20 23:17



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
..säker på att det är korsord du vill lösa?
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP