Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brandmän...sägs stå högst i kurs



Hettan olidlig
det brinner i torvmossen
kom och släck elden
innan lågorna förtär
min heta lust och begär




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-20 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP