Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspireras med min älskade katt som förnöjsam tvättar sin päls och ber Gud om min drömman


Godsend inspiration and dreamman

min katt och jag dricker te och kycklingbuljong i mitt och mina barns och katternas kök

barnen gör läxor på sängarna och

jag är fen som tindrar hemmet fint

med podcasts och mina favoritprästers predikningar i mina hörlurar

när jag inte ska reda ut något trassel med

sladdar som är kladdiga av spilld kaksmet

blinkar till askungen och försäkrar att vi får våra prinsar

och undrar om min också är rik på pengar

det får han gärna vara

fightas mot tristessen i alla bestyr som inte konkret genererar pengar

skura, laga mat, leta mat, serva hemmet

ska ju vara fridsamt, rofyllt, som att sticka och sy

duktiga mamma som väljer bra

läste att folksagan grodprinsen felciterats

prinsessan kastar grodan i väggen när den säger att den vill vara i sängen med henne

och då förvandlas han till hennes drömprins

jag gör mitt bästa och blinkar till både henne och askungen

från min drömlägenhet i skogen som jag tackar Gud för

och som jag såklart måste serva

lagar mat, bäddar, tvättar, sopar, plockar, skurar

tack Gud för tacksamhet och mina favoritprästers predikningar och podcasts och musiken i mina hörlurar

gör mitt bästa, mina barn och katter, lovar

och undrar om ni drömmer om att min drömprins är här och skurar, tvättar, lagar mat

- vad vill ni?

- vi vill att han älskar oss

och hur får vi honom?

"Finns det någon bland er som ger sin son en sten när han ber om bröd eller ger honom en orm när han ber om en fisk? Om nu redan ni, som är onda, förstår att ge era barn goda gåvor, skall då inte er fader i himlen ge det som är gott åt dem som ber honom? Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem." Matteus 7:9-11









Fri vers av Ess VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-21 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP