Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjekällan



Vindstilla duggregn
en och annan tår gör
varken från eller
till dricker dagg ur kåpa
du doftar skog mull och ljung




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-22 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP