Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvarm hud med doft av vanilj



Inte växer det
hallon på naken hud men
smaken går inte
att ta miste på njuter
av röda knottriga bär




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-22 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmmm...smakfull sensualism.
2013-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP