Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reser



Mitt i gränslandet
mellan ljus och mörker tar
skymningslandet vid
balanserar mellan dröm
och verklighet nattens mål

faller i djup sömn
träder in i drömmarnas
värld tid och rum en
illusion upplöses allt
sker på en och samma gång




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-22 21:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Int förstår en annan sig
på just allt som du skriver
men kanske det ger sig
om blott en övar och river
barriärer på förståelsens stig
2013-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP