Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland går saker som de skall gå till, ibland går själva livet vill


Ibland går det litet som det vill





Ibland har någon själv åkt på ett
ibland har någon sett vattnet
ibland har det gått




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-26 21:20



Bookmark and Share


  ULJO
Träffsäkert
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP