Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till av en poet här inne. Sättet att skriva isär orden har jag inspirerats till av att läsa en del poeters alster inne på poeter.se (Fönstret på bilden är ett takfönster i ett hus nära Galärvarvet på Kungl. Djurgården i huvudst


DubbelSenryu. Om blott fönster...





...tittare jag va
rit hade jag nöjt mig med
att studera själ...

...va fönstret i sig
och inte det som finns i
rummet innanför.




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-25 11:28



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag är ett fönster
fan jag fattar

2013-05-28

  figurett
You are, väl bekommen! High 6?
2013-05-25

  ULJO
Intressant sätt att uttrycka sig på
2013-05-25

  Tarantaran
Blott fönster, eller blått..
Jag kom att tänka på John
Irving i The Hotel New Hampshire:

Keep passing the open windows.

Litet mystisk replik, låter ana
någonting mera bakom den.
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP