Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på Bodil Sandbergs text Sanningen. Om bilden. Kan ju vara skönt med en svalkande vy från i vintras Sigtuna tänkte jag mig.


Kritik på en text (996) Sanningsenligt





Få saker kan som sanningen
få jaget att reflektera samt ifrågasätta.
Samtidigt kan den få människor
att trilla ut från en tidigare
möjligt avslappnad position i hängmattan
med en illavarslande duns på Richterskalan.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-26 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP