Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kollision eller distans. Välj själv. Jag rekommenderar det sistnämnda. Så STICK!


DISTANSKURS

och vi ser ett par svarta loafers

gå in i dimmorna igen

till ett skyddsrum i en bunker

någonstans på östfronten

isoleringen är helt självvald

och kursen kallas för distans

man försöker sabotera

men ska inte få en chans

 

 

 

enklast är att bara sjappa

inte vara till besvär

sitta solokvist och slappa

i sin hemmaatmosfär

för på stan är han en främling

utan karta och kompass

hemma släpper varje hämning

hemma har han alltid klass

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     25/5 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-25 13:05



Bookmark and Share


  mare VIP
Sitta solokvist
och slappa
låter härligt!
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP