Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista resan



Gaspedalen i
botten tramporgeln brölar
motorn på högvarv
går in i hårnålskurvan
på två hjul däcken tjuter

brorsan hejar på
nära målgången suckar
bälgen till pyser
suckande då luften går
ur loppet är kört våfflor

med hjortronsylt och
grädde vankas i köket
i tyst samförstånd
bevaras hemligheten
farmors fars orgel är död




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-25 17:45



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
översnälla gamlingar som tolererar vandalism från barnbarnen? fascinerande med gaspedal-orgelpedal
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP