Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...eller?



Sensualitet
är väl det som göms mellan
rader i dikter
om månskensklara nätters
älskog i blomstersängar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-25 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP