Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I all tysthet skriker hon



Silkeslena ord
spinns till en kokong du min
fjäril väntar dig
vintern lång jag din blomma
öppnar mitt sköte för dig

saknar ord för vad
jag känner för dig skriker
högt i tystnaden
hur mycket jag älskar dig
himlen bär mitt vittnesmål





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-25 21:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt...mycket snyggt
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP