Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensuell bön



Gullvivan i blom
sträcker sig mot solen ber
citronfjärilen
slå sig ner ta mig varhelst
du vill helst på min pistill




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-26 13:10



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vackervid
är
denna ...

det är ett smycke
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP