Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har någon annan nu

Du har någon annan nu
och jag gråter i fosterställning
fastän det aldrig var
vi

Du sa att kärlek förstör allt
och nu vet jag att det
är
sant






Du har någon annan nu




Fri vers av Jotic
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-26 14:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyft!
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Jotic