Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexlek med vådligt slut



Sexualatlet
vill visa sig på styva
linan faller ner
i spagat basrösten har
numer ton från en kastrat





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-26 22:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*ler*
2013-05-27

  lodjuret/seglare VIP
Fyndig samt sparsamt begeistrad.
Läckert serverad!
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP