Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogs(o)väsen



Dimslöjor lägger
sig som silke över din
heta kropp daggen
glittrar i fullmånens sken
hör hur varghannen ylar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-26 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Se att det finns en gryning som finns i den måne som är kommen att finnas i det som är natthimlen som är att bese inget och inget är att vara den förknippas med att vara ett med allt
2013-05-31

  Maria T
Fullmåne och vargyl
skräckfyllt, magiskt
2013-05-31

  Lena Själsöga Keijser
detta
är
ett smycke
ja
det är det
2013-05-27

    ej medlem längre
Ett ljuvligt sagoskimmer över dina ord.
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP