Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskenspärlor



Tårar droppar där
ögon möts i en källa
av glädje och sorg
långsamt vaggas näckrosor
i ringarna på vattnet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-29 15:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre

tyckte mycket om denna
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP